Groei&Bloei foto’s voor de stortbuien van vandaag

Foto’s voor de stortbuien van vandaag

foto’s voor de stortbuien van vandaag

Gisteravond liep ik te genieten van de bloemenpracht in mijn tuin en heb toen de foto's gemaakt. Vanavond liep ik weer mijn rondje en moest wel even slikken..

Wij hebben vandaag 2 x een enorme stortbui gehad van wel een uur en dat heeft helaas zijn sporen achter gelaten. Mijn bloemborders bestaan uit bijna alleen maar hoge planten en die staan ook nog eens op een schuine helling, met als gevolg dat ze er nu als een stel dronken kerels bij staan. 

Laat ik niet zeuren : de regen was hard nodig, de afgeknakte bloemen heb ik op een vaas gezet en de tuin hersteld zich wel weer met wat hulp hier en daar.

De zesde en achtste foto zijn aanwaaiers : artemisia vulgaris ( bijvoet) en rumex abtusifolius ( ridderzuring) 

Ik kreeg van mijn zoon een app: Pl@ntNet , daarmee kun je namen van planten opzoeken en delen met anderen. Heel makkelijk, je maakt een foto en de rest gaat bijna vanzelf. 

Een fijn weekend gewenst

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Het kan verkeren, goed dat je de avond ervoor nog hebt kunnen genieten van een prachtige tuin!
Natuur herstelt zichzelf, maar je tuin nu wel even een verzopen katje! Je hebt in in ieder geval de foto’s nog!!!
Hier ook flink geregend, met een bui die maar bleef hangen, veel verschillen in aantal regen mm. hier zo’n vijftien mm, hemelsbreed een paar kilometer verder wel dertig!
Fijn weekend.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK