Groei&Bloei Gezellige dagen…

Gezellige dagen…

Gezellige dagen…

…groet en wens

Weer geen witte Kerst dit jaar, zelfs op weg naar tien graden. Niet erg hoor. Echte Kerstgevoelens en -gedachten zitten in je hart. Winterzoet en Kamperfoelie bloeien en het ruikt naar voorjaar. Jonge merels oefenen zich suf en de mezen vliegen en aan. We hebben de kortste dag (nog niet te merken, maar toch) achter de rug. Buiten staan inmiddels weer genoeg nieuwe planten klaar om de grond in te gaan.

Gezellige dagen en de beste en groene wensen voor 2020

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Paul,
Net niet een witte kerst, al stond het zoet, het was er onverwacht koud genoeg voor. Hier nog niet echt het voorjaar geroken, zie al wel een paar voorzichtige sneeuwklokjes en bij de voordeur mijn eigen dennenboom cyclaampjes en een al weken lang knalrood bloeiend cyclaampje. Nieuwjaarsdag onverwacht bezoek van een naar overgebleven hazelnoten speurende grote specht.
Groet

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Veris,
Zeker geen witte, maar wel een zoete Kerst. Bedankt voor muzikale tips; heb ze al vaak beluisterd…
Mooie plek daar onder je dennenboom. Afgelopen week stond er een stukje in het AD over (zoete) geuren in de tuin, bijna de titel van mijn allereerste log ever: Een wedstrijd in geur, over Lonicera fragrantissima en Lonicera x purpusii ‘Winter Beauty’. Als je nog een plekje hebt… En Winterzoet mag er ook zijn; bloeit op het kale hout, met mooie geel-brui-paarse bloemen. Het feest is al weer begonnen. Fijn weekend en groetjes.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK