Groei&Bloei Herfstige situaties

Herfstige situaties

Herfstige situaties

In mijn laatste tuinlog, nu bijna een maand geleden, schreef ik 'het voorjaar is al voelbaar". Maart roert zijn staart nou dat hebben we gemerkt, en daar zijn we voorlopig nog niet vanaf! Toch heb ik er al heel veel tuinuurtjes opzitten..... het gaat mij naar omstandigheden redelijk en dan moet ik dat benutten natuurlijk. Ik ben bezig de borders van hun verdorde takken te verlossen en het bladerdek te verwijderen wat we er in het najaar tussen gestrooid hebben. Heerlijk om te zien wat er allemaal tevoorschijn komt, ik kan hier zo van genieten! 

En ondertussen bedenk ik wat er nog bijgepoot moet worden want je hebt altijd wel een hoekje in de tuin waar je niet tevreden over bent. Heb ook gezien dat een bepaald gras zich enorm heeft uitgezaaid, dat ga ik eruit halen en bewaren voor de stekjes markt van Groei@Bloei. 

De rhododendron groepen die voorjaar 2018 drastisch zijn gesnoeid zijn alweer prachtig uitgelopen en de nieuwe aanplant op de voorgrond doet het ook goed.

Zal komende week ook weer eens wat fotos nemen ..... 

Tot slot een foto van mijn hoekje bij de achterdeur, de stoepen moeten nog een schrobbeurt krijgen.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

Elly Bakker

Elly Bakker

Het ziet er al heel gezellig uit,  compliment! Laat het dan maar regenen en waaien, bij u is het al voorjaar!

Reageren op

Eindelooshaof

Eindelooshaof

Hoi Antje, fijn te lezen dat je weer zodanig bezig kunt zijn in de tuin dat je er plezier aan kunt beleven. Als nu nog het echte lenteweer komt…
Groeten,
Wiel

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Fijn dat het je goed gaat en je tuin daar lekker op mee vaart.
Maart z’n staart en april z’n wil, laten we hopen dat april alleen maar mooie dingen brengt!!!
Jammer voor het zuiden, maar was heel blij dat de stormachtige wind het noorden niet teisterde. We moeten het zuinige weer nog effe uitzitten, voor volgende week dinsdag meer zon in de berichten.
Bij je achterdeur voorlopig al lente!

Reageren op

Angela's tuin

Angela

ha Antje,

Gezellig zo’n knus hoekje.
t weer kan alleen maar beter worden.!!!!!

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK