Groei&Bloei Herfstsfeer

Herfstsfeer

Herfstsfeer

Een herfstimpressie aan het Groenelaantje! Mijn dagelijkse wandeling door de tuin, mijn kater Joris volgt me op de voet. Op de foto tussen de gevallen bladeren van de beuk. De bloemborders zien er echt niet uit : de heftige regenbuien van afgelopen weken heeft alles platgeslagen. Ik kan wel zien dat ik nu bijna 2 maanden niets meer in de tuin heb gedaan. Maar het tuinseizoen is voorbij ( zal niet meer mopperen Paul ) Verder wandelend zie ik dat de Weigelia ook van slag is, er zit al een bloemetje in. Heb 2 verschillende kardinaalsmutsen : de ene is al helemaal kaalgegeten door de vogels en de andere (op de foto ) zit alles nog aan, daar houden de vogels niet van. Hij kleurt prachtig bij de begonia's in de plantenbak. Ik koop zelden eenjarigen maar dit is wel een sukses geweest. En toen ben ik op mijn nieuwe bankje bij de vijver gaan zitten. Het is me niet gelukt een duidelijke foto van de vissen te maken, als ik iets dichter bij kom schieten ze weer kopje onder. Maar ze ze zijn er alle 8 nog en zijn enorm gegroeid. Heb gelukkig de reiger ook nog niet gezien. 

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

Paul

Paul

Dag Antje,
Wat heb je Joris mooi in het licht gevangen! Fijn dat je die mooie herfstwandeling hebt willen delen. Hoe heet de aster op één van je foto’s?
Hartelijke groet, Paul.

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Deze aster is 25 jaar geleden bij een renovatie van mijn tuin geplant. Ik heb daar helaas geen plantenlijst van. Heb even gegoogeld en denk dat-ie het meest overeenkomt als je kijkt bij aster October Skies. Mijn aster heeft een rood/bruin hartje en daarom staat ie ook zo mooi bij de sedum. Hij is minimaal 60cm. hoog en oersterk.

Als iemand die dit leest wel de naam weet REAGEER dan a.u.b.

Reageren op

Eindelooshaof

Eindelooshaof

Hoi Antje, ik kan me voorstellen dat Joris graag met je meewandelt door de tuin. Zo te zien valt er ondanks de neerslaande regen nog genoeg te genieten.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Je mag best trots zijn op je tuin, hij staat er prachtig bij met schitterende herfstkleuren!
Complimenten.
Groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK