Groei&Bloei hoop op een goed 2021

Hoop op een goed 2021

hoop op een goed 2021

2020 was in alle opzichten een raar jaar

t is oudejaarsdag en dan denk je toch aan t afgelopen jaar.

Hoe vaak we in maart en april buiten konden zitten, met uitzicht op ons insectenhotel, waar de metselbijen in en uit vlogen. dat konden we nu heel goed zien.

de droogte

t corona-virus

de ongeneeslijke ziekte van mn man

de bloemenweelde van mn tuin

de heerlijke tuin die ik heb met uitzicht op een natura 2000 - gebied. Daar zijn ze nu met grote happers sloten aan t verbreden , bomen aan t rooien ( daar kunnen roofvogels mooi in uitkijken naar vogels) petgayen aan t graven om t moerasgebied weer beter te laten functioneren.

we liepen daar laatst langs en de ganzen zijn allemaal op de wieken, maar een reiger, die toch ook gauw op de wieken gaat, zat daar naast een grote machine te wachten wat die machine zoal om zou woelen. verderop zat een meeuw ook geduldig te wachten.

hoop voor iedereen dat 2021 een beter jaar wordt

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Antje Bömer

Antje Bömer

Dag Angela,

Das wel heel bijzonder dat die reiger bleef zitten met zo’n gevaarte id buurt. misschien was ie even in shock ( grapje) Ook ik heb het afgelopen jaar de revu laten passeren en werd daar niet vrolijk van. Maar als het even TE lastig is halen we toch weer troost uit onze tuin.

lieve groet

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela
Een mooi jaaroverzicht van je bloemenweelde.
Al het goede voor het nieuwe jaar.
Hartelijke groet, Paul.

PS uiteindelijk, de link in mijn logje werkt.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK