Groei&Bloei Pasen 2020

Pasen 2020

Pasen 2020

Een Pasen die we zullen onthouden

Wat was t mooi weer, zaterdag en zondag.

gelukkig zijn we in t bezit van een tuin. Genoeg ruimte om ons heen. Een wijds uitzicht over t rietland, wat zijn we er blij mee.

lekker buiten gezeten onder de gedeeltelijk bloeiende sierappel Lizeth. Die werd bezocht door brommende hommels, een paar metselbijen.

een knus geluid al dat gebrom en gezoek naar bloemen en nectar.

Ook mn rode knuffelbijen-dames werkten zich suf. Af en aan vlogen ze naar t bijenhotel en vulden gangetjes. Er zijn nu al 7 gangetjes met een moddermuurtje afgesloten. Het leuke is dat je er echt met je neus vlakbij kunt staan en dat ze zich er niks van aantrekken, ze gaan rustig door met omdraaien en weer terug t gangetje in.

 

zaterdag de dag afgesloten met een knappend vuurtje in de buitenkachel en olielampen aan. Het is erg stil nu, geen vliegtuigen en de vogels zongen zo mooi totdat t donker was.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Paul

Paul

Hoi Angela,
Zo te zien genieten.
Groetjes,
Paul.

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Dag Angela,

Ik word er helemaal blij van! Wat een gezellig tafereeltje: dit kunnen ze jullie niet meer afnemen. We leren nu weer dat de ” kleine dingen ” oh zo belangrijk zijn.

groetjes Antje

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Wat werkt het weer in deze moeilijke tijd toch ontzetten mee!!! En door de omstandigheden beleefden jullie, ontspannen maar vooral rustige Paasdagen sinds lange tijd. Het is bij jullie waarschijnlijk nog meer dan hier vreemd wanneer er een vliegtuig over komt.
Wat een bloemenweelde in je tuin!!!!!
Hartelijke groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK