Groei&Bloei PINKSTERVREUGDE

Pinkstervreugde

PINKSTERVREUGDE

Voor sommige mensen is de pinkstervreugde optimaal als ze ervaren dat de heilige geest is nedergedaald. Voor mij bestond de grootste pinkstervreugde erin te ontdekken dat een koninginnepage was nedergedaald op een kruidvenkel en daar minstens een eitje had achtergelaten dat al tot een mooie rups getransformeerd was. Wellicht fladdert dit jaar weer een prachtvlinder door Eindelooshaof.

Een ander heuglijk feit geschiedde een week eerder. Sjpetter maakte ons attent op een andere graag geziene tuingast: een grote egel.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Koninklijk bezoek lijkt me altijd welkom. Dat hebben bij ons in de tuin nog nooit gehad.
Groetjes.

Reageren op

Angela’s tuin

Angela’s tuin

Hoi Wiel,

Gaaf zo’n rups te zien! Ze is als rups al mooi.
En je hebt ook een egel helemaal super. Wij genieten nog elke avond van alle egels, soms wel 3 die van de kattenbrokken aan t smullen zijn.
Ze boffen nu, want we zijn niet weg, ( zie mijn vorige log) dus
Staat er elke avond nog brokjes klaar.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Wiel,
Mooie flora, spectaculaire fauna in Eindelooshaof. De bladvenkel staat al jaren op mijn volkstuin, maar nog geen koningin gezien. De laatste dagen wel een aantal distelvlinders op de tuin, en laatst hoorde ik vreemde geluiden op de buurtuin, zou zomaar een egel kunnen zijn, hij is van harte welkom.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK