Groei&Bloei Volkstuin: prachtige pompoen enzo

Volkstuin: prachtige pompoen enzo

Volkstuin: prachtige pompoen enzo

Plantte de courgettes en pompoenen veel later dan collega volkstuiniers…. maar ben heel tevreden over het eind resultaat. De plantjes zijn uitgegroeid tot prachtige planten, waar heel mooie vruchten aan groeien.

Vind hier en daar planten terug die vorig jaar op de tuin stonden zo staat er nu koriander te groeien en bloeien, vind witlof en andijvie verspreid over de tuin en ook diverse bloemen zijn van zaad weer opgekomen.

Zo zijn er ook tomaatjes, ze groeien op een zelf gekozen plek in hun eigen tempo en ik heb er alle vertrouwen in, met nog een paar tropische dagen in het vooruitzicht, dat ze prachtig rood zullen kleuren,

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Paul

Paul

Hoi Veris,
Nou die dagen komen eraan! Die hitte in de kas gooit hier bij sommige herfstbloeiende planten wel roet in het eten. Daar is niet tegenaan te ventileren. De bloemen en soms het jonge blad verdrogen en dan kan ik helaas weer een jaar wachten. Ik zet zoveel mogelijk uit de kas in de schaduw. Groetjes, Paul

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK