Groei&Bloei voorjaar-3

Voorjaar-3

voorjaar-3

In 24 uur was alles ineens groen!

Wat was ik blij dat de beuk weer bladeren had. Afgelopen najaar en winter zijn er met de stormen die we hebben gehad vreselijk veel takken uitgeslagen. 2 jaar geleden is hij ook al opgesnoeid, maar gelukkig heeft hij nog zijn vorm behouden.

Ik kreeg van mijn zoon met moederdag een bougainvillea, staat prachtig bij mijn tulpen. Deze zijn trouwens bijna uitgebloeid maar wat heb ik daar plezier van gehad. De paarse zijn uitgebloeid maar de witte ( in knop) daarna vouwtie zich open met een prachtige gele stampers en dan eindigd-ie met een felroze kleur! Tulipa Victoria Mix

Ik heb telefonisch contact gehad met de vijverspecialist, hij zit voor 3 maanden vol! En de hovenier die me een paar keer per jaar helpt idem dito. De mensen geven in de corona tijd veel meer uit aan de tuin. Dus dan maar wat langer wachten helaas.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Paul

Paul

Dag Antje,
Het is inderdaad een prachtbeuk en zeker nu het blad zo jong groen een plaatje om te zien. Maak er een mooie dag van Hartelijke groet.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK