Groei&Bloei Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar

de eerste werkzaamheden na de winter.

Er gaat steeds meer bloeien in mijn tuin! Het voorjaar is steeds meer voelbaar en zichtbaar. Heb afgelopen 2 weken elke dag een uur buiten gewerkt. Stukje bij beetje de borders ontdaan van de verdorde takken van het afgelopen seizoen. Zo leuk om te zien wat er alweer tevoorschijn komt. Mijn kleinzoon heeft vanmorgen de afgerukte takken van de storm op geruimd en met de bladblazer de oprit en de straatjes schoongeblazen. Binnenkort komt de tuinman om te snoeien en de grote achterborder op te ruimen want die is te stijl voor mij. 

Je leest steeds vaker dat we de tuin niet zo netjes moeten willen hebben! Daar ben ik al jaren mee bezig, gewoon een beetje zijn eigen gang laten gaan en pas ingrijpen als het echt nodig is. Bevalt me heel goed en de natuur maakt voor mij de leukste verrassingen. 

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Paul

Paul

Dag Antje,
Lekker laten gaan die tuin in deze tijd. Gras moet wel aardig vrij van blad zijn en van afgevallen takken worden we niet vrolijk. Je hebt al meer in de tuin gewerkt dan ik. Wellicht pak ik de aankomende week wel een paar uurtjes groen erbij. Fijn weekend, Paul.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Wat ziet je tuin er al prachtig uit!!!! 
Hier is de laatste week heel veel regen gevallen en de wind waaide mijn hoekje bij de voordeur aan flarden, alleen de paarse helleborus staat nog fier overeind.
Groet

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Dag Veris,

Wat jammer dat de harde wind zoveel aan flarden heeft gewaaid!
Doordat ik veel bomen om mij heen heb staan valt het hier erg mee, wel heel veel afgerukte takken van wel een paar meter en polsdik. Maar gelukkig geen hele bomen voor de vlakte. Er gaat steeds meer bloeien: op naar het voorjaar!

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK