Groei&Bloei Wind

Wind

Wind

Wind

De wind raast om t huis.

de ramen nat van de motregen.

alle struiken en planten zetten zich schrap.

de vogels komen met moeite landend op de plek uit waar ze naar toe wilden  

ik heb in de zithoek de nog steeds witte klimroos climbing iceberg maar gered en die staat nu binnen in een vaasje te pronken..

pik dacht altijd, dat gele vuurdoornbessen niet zo gauw gegeten zouden worden, maar moeder Merel is heftig aan t smullen.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Nu een stuk rustiger maar behoorlijk koud, groot temperatuur verschil met paar dagen terug, met vanmorgen vroeg al temperaturen rond het vriespunt in ons land.
Hier heet de witte roos Schneewittchen, deze roos heeft meerdere synoniemen heet ook Iceberg en Fee des neiges, ze staat al dik dertig jaar, op de koude noordkant, heb haar al jaren geen bemesting meer gegeven maar nog steeds geeft ze bloemen, schijnt de enige roos die ook als klimroos gekweekt wordt.
Vogels eten de bessen die ze het lekkerst vinden als eerste, de Gelderse roos bijvoorbeeld, maar naast smaak is ook de tijd wanneer een bes rijp is van belang, maar beschikbaar zijn is natuurlijk ook van belang.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK